Reviews

17 september 2021, Anja en Wieger

Al twee keer dit jaar, heeft Laurine op de broers Tofi en Gino gepast en ze heel goed verzorgd. Gino heeft haar zijn vertrouwen nu ook gegeven. Met geduld en liefde lukte het Laurine om hem zijn angst te laten varen en is hij eindelijk van haar goede bedoelingen doordrongen. Tofi vond haar meteen vanaf de eerste keer vorig jaar al een prima vervanger van zijn baasjes. We zijn blij met Laurine en gaan met een gerust hart de deur uit.

25 juli 2021, Lisanne en Gerard

Afgelopen juli zijn wij 3 weken op vakantie geweest waar we voor alle weekenden nog op zoek waren naar een goede kattenoppas voor onze avontuurlijke poes. Zij houdt erg van gezelschap / gaat vaak liggen waar jij zelf bent dus we wilden graag dat ze nog twee keer per dag even begroet werd en even gekeken of alles nog ok was. Vooraf gaf Laurine ons een betrouwbaar gevoel en de afspraken waren heel duidelijk. Wij waren elk weekend weer blij om een lieve foto van Snoet te krijgen en ook te lezen dat alles goed was. Erg fijn om gebruik te mogen maken van deze service. Echt een aanrader!

24 juli 2021, Noor

Wij zijn weer thuis, de poezen waren erg blij om ons weer te zien! ? fijn dat alles zo netjes achtergelaten was. Heel fijn dat we elke keer een kleine update kregen (inclusief foto’s/filmpjes). Dat zorgde dat we met een gerust hart op vakantie konden ? overal was aan gedacht!

 

28 juni 2021, Rianne

Voor het eerst heeft Laurine op onze poezen gepast. Heerlijk onbezorgd op vakantie wetende dat er goed gezorgd wordt voor de poezen! Zo goed bevallen dat wij haar alweer hebben gevraagd voor de volgende vakantie!

11 mei 2021, Nathalie

Begin mei 2021 zijn wij een paar dagen weggeweest en heeft Laurine op onze lieve katten gepast, gewoon bij ons thuis in hun vertrouwde omgeving. Elke dag kregen we wel een leuke foto of een filmpje zodat wij onze kinderen gerust konden stellen dat het echt goed ging met de katten. Laurine heeft van haar liefde voor katten haar werk gemaakt en dat maakt dat wij ze met een gerust gevoel aan haar overlieten. Volgende keer zullen wij graag nogmaals gebruik maken van haar diensten! Namens Harry en Voldemort bedankt en tot de volgende keer!

10 mei 2021, Renske

Dankzij Laurine konden we onbezorgd op vakantie gaan. Laurine heeft de katten uitstekend verzorgd en dacht ook fijn mee wat betreft de post, planten en kliko. Ook is ze nog extra langsgekomen toen de katten verstoppertje met haar aan het spelen waren :-). Wij zijn zeer tevreden en maken graag nogmaals gebruik van haar diensten.

03 oktober 2020, Joan en Roy

Laurine heeft voor het eerst op onze poes gepast. Dat heeft ze heel goed gedaan. Als er iets is zoekt ze even contact voor overleg. Daarnaast stuurt ze af en toe een leuke foto. Wij zijn met een gerust hart weggeweest en Nushka is goed verzorgd. Wij gaan hier zeker  vaker gebruik van maken.  

02 september 2020, Roxana en Lars

Zelfs in de warmste dagen van 2020 heeft Laurine met veel aandacht voor onze kat gezorgd. Bij thuiskomst hebben we een serene kat gevonden, dat was geweldig. Laurine heeft ons regelmatig berichten en foto’s gestuurd over de kat, daar hadden wij om gevraagd. Bedankt voor de geruststelling en voor  alle hulp!

25 Augustus 2020, Jasper en Mirjam

Absoluut een aanrader!
Wij gaan alleen op vakantie als onze drie katten in  hun vertrouwde omgeving kunnen  blijven., zonder stress.
Nou, dat zit wel goed.
Laurine, De kattenoppas Gouda, is zowel  ons, als onze 3 schatten heel goed bevallen.
Ik was bij haar binnenkomst, voor het kennismakings gesprek, al om toen ik zag dat de katten meteen alledrie contact maakten. Terwijl zeker 2 van hen, normaal toch écht  daadwerkelijk ‘de kat uit de boom kijken’.
Zelf had ik ook meteen die klik.
Laurine is spontaan, vriendelijk en luistert goed naar alle wensen en afspraken over de katten én het huis. De intake is zorgvuldig en aan werkelijk alles wordt gedacht.
De regelmatige update, met foto’s, ook naar wens qua frequentie, was heel fijn. Je mist ze toch…
Duidelijk naar voren komt hoe betrokken Laurine is, binnen no-time beschrijft ze precies de behoeften en eigenaardigheden van elke kat apart, die dingen waarvan je denkt dat alleen jij dat weet . Heel bijzonder Laurine brengt echt tijd met ze door en investeert in het contact, da’s duidelijk. Haar scherpe observaties, het meedenken en overleg per app over onvoorziene dingen tijdens onze afwezigheid,, zoals deuren langer open bij de hittegolf of een stakende robotstofzuiger 😉 is een geweldige service. En weer thuis te komen bij drie ontspannen katten die het goed hebben gehad is een feestje.
Wij zijn heel blij met Laurine en durven onze katten helemaal aan haar over laten, zodat wij met een gerust hart kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.
En bevelen haar dus absoluut aan!
Een volgende keer zullen wij zeker weer gebruik maken van deze Oppas ‘op maat’.
De poezels kunnen bijna niet wachten!
Graag tot dan,
Met een spinnende groet van  Onyx,  Gaia en Che en van ons natuurlijk

25 augustus 2020, Familie de Pee

De kattenoppas paste goed op onze kat. Onze kat vond haar heel aardig. Er werd goed contact met ons gehouden tijdens onze vakantie. Ook is het vuilnis buitengezet en hebben de plantjes water gekregen. Kortom, een goede katoppas. 

25 juni 2020, Marian

Laurine heeft tijdens mijn vakantie op mijn twee katten gepast. Het ging uitstekend. Dagelijks een update of foto was prettig en bij thuiskomst twee blije relaxte beestjes. Prettig overleg vooraf en bij het terugbrengen van de sleutel, volgende keer mag ze weer komen!

 

15 juni 2020, Sylvie

Lieve Laurien. Net als vorig jaar heb je ook dit jaar ( het was dit keer maar een week) weer uitstekend voor onze 4 katten gezorgd. Een van de 4 is een probleem katje dat verwilderd gevonden is en doodsbang is voor vreemden. Hier blijk jij als gedragstherapeute een bijzondere gave te hebben. Je mocht al op dag 1 op een meter afstand komen. Ongekend! Onze katten zijn dol op jou en onze kater vindt jou heel lief. Ook hij is geen allemans vriend, maar jou vindt hij top! Wij zijn heel blij met jou en durven onze dieren met een gerust hart aan jou over laten. Ik beveel je van harte aan, want jij houd echt van katten en dat merken ze meteen! Met dank Sylvie

26 mei 2020, Anette

Hoi laurine bedankt voor  de goede verzorging en prettige communicatie  ik kwam thuis bij een blije en ontspannen poes we hopen de volgende  keer zeker weer gebruik  te kunnen  maken van je diensten  

28 maart 2020, Franske en Denise

Laurine heeft wat ons betreft alles in huis om haar onderneming als kattenoppas tot een succes te maken.

Plezierig in de omgang bij de kennismaking, niet onbelangrijk, en vervolgens een uitstekend vervangend baasje voor onze kat Drakie.

Bij aanvang van het weekje oppassen woonde hij nog niet zo lang bij ons en was hij zeer terughoudend in het contact.

Daar bleek echter niets van op de foto’s en in de filmpjes die Laurine ons dagelijks stuurde. Totale ontspanning en dikke pret zo te zien!

Wij kunnen Laurine van harte aanbevelen als kattenoppas!

9 maart 2020, Francine en Michel

De kattenoppas Gouda is ons zeer goed bevallen. Laurine is zeer vriendelijk en luistert goed naar alle wensen en afspraken over de katten én het huis. Ze heeft niet alleen geweldig gezorgd voor onze twee katten, ook doet ze lichten aan of uit of andere kleine zaken. Onze kat had last van zijn poot en Laurine gaf zijn medicatie in overleg met ons. En soms met wat goed advies erbij. Wij hebben door Laurine een zorgeloze vakantie gehad en zouden haar zo weer vragen als het nodig is.

17 februari 2020, Anja en Wieger

Laurine heeft prima voor onze katten gezorgd en hield ons op de hoogte. Gemaakte afspraken kwam ze na. Het is prettig communiceren met haar!

10 januari 2020, Bertine en Friso

We wilden een weekje op vakantie en de kattenoppas was een ideale oplossing. Onze Meg houdt niet van andere katten, en kon zo in haar vertrouwde omgeving blijven. Laurine is erg zorgzaam en attent, zodat we met een gerust hart op vakantie konden gaan. Fijne service!

12 oktober 2019, Ineke

Er worden duidelijke afspraken gemaakt en vastgelegd  tijdens de kennismaking.
Zorg voor de katten is prima.
Kattenbakken  worden goed bijgehouden.
Rondom de bak wordt schoongemaakt.
Contact tussen oppas en eigenaar is fijn.
Ik heb Laurine met het volste vertrouwen de sleutel van mijn huis toevertrouwd en beveel haar aan als iemand oppas voor de kat zoekt aan huis.

2 oktober 2019, Angela

Laurine heeft afgelopen zomer voor onze kater Titus gezorgd toen wij op vakantie waren. Hier waren zowel Titus als wij heel gelukkig mee. Het begon al met een goede voorbereiding, waarbij Laurine een lijst doornam met allemaal dingen die relevant zijn als je voor iemands dier en huis zorgt. Tijdens het oppassen was Titus helemaal tevreden en kregen we hier af en toe een foto en berichtje van. Niet teveel overigens. Laurine past zich wat dat betreft aan, aan baasje en kat. Verder heeft Laurine ook de probleempjes opgelost die zich voordeden in en rond het huis. Titus had gespuugd op de stoel en de buitenlamp was door de wind naar beneden gekomen. Bij thuiskomst lag er een leuk kaartje met verslag, daarin kwam het kussen en de buitenlamp terug. Hier hebben we ons tijdens de vakantie dus niet druk over hoeven maken. Hartelijk dank Laurine, ook namens de liefste en makkelijkste kat van heel Gouda onze Titus.

30 september 2019, Jacqueline en Gerhard

Laurine was onze redder in nood! Onze vaste kattenoppas was zelf verhinderd ten tijde van onze vakantie, en ook de vervangende kattenoppas had geen mogelijkheid meer. Wat waren wij opgelucht toen we via via van Laurine hoorden. Wij hebben zeker niet de makkelijkste huiskatten, maar Laurine heeft het uitstekend gedaan. Zelfs met de bangste van het stel was er “contact”, al was het dan in de vorm van met z’n tweeën in de dezelfde ruimte zijn….

Wat wij heel erg fijn vonden was om af en toe via een appje een korte update te krijgen, of een fotootje. Niet alleen de katten, maar ook het huis zag er bij terugkomst weer keurig uit! Voor ons en voor onze katten was deze vakantie met de oppasservice van Laurine zeer geslaagd!

27 september 2019, Loes de Hoog

Voor het eerst heeft Laurine een week gezorgd voor mijn 2 katten Liza en Lottie. Dit heeft ze uitstekend gedaan! Lottie is een heel schuw katje die altijd bang is voor vreemden waardoor ik tot voor kort moeilijk op vakantie kon. Tot mijn grote verbazing kreeg ik al op de eerste dag een foto van Laurine waarop ze Lottie kon aaien. Later in de week kreeg ik nog een paar foto’s en berichtjes hoe het met ze ging. Ze zijn niets te kort gekomen. Ook de egel in de tuin kreeg elke avond z’n bakje voer. Ik ga binnenkort weer met een gerust hart op vakantie. Bedankt Laurine!

15 september 2019, Jinny en Jorrit

We zijn net in Gouda komen wonen en via via bij Laurine terecht gekomen, maar wat een geluk voor ons en onze lieve maar angstige kat Tom. Laurine is een super vrolijke vrouw en ook zo ontzettend lief voor Tom geweest die een beetje ziek was. We twijfelde of we wel op vakantie moesten gaan, maar ze stelde ons gerust waardoor we gelukkig zijn gegaan. Ze hield ons dagelijks op de hoogte met leuke foto’s en verhaaltjes. Onze Tom zag er super gezond en tevreden uit toen we thuis kwamen. Alles was super geregeld en willen niemand anders meer voor de zorg voor Tom dan Laurine, hartstikke bedankt!!

29 augustus 2019, Esther

Niet alleen wij, maar ook onze katers, hebben goede ervaringen met Kattenoppas Gouda. Naast hun natje en droogje heeft het de heren aan niets ontbroken: knuffelen, spelen, in het raamkozijn zitten. Prima geregeld allemaal!

28 augustus 2019, Tom en Willemien

Laurine is een zorgzame en lieve kattenoppas en is daarbij ook betrouwbaar. Een betere oppas kun je je als kat of baasje niet wensen! We kunnen daardoor met een gerust hart op vakantie gaan.

23 augustus 2019, Saskia Krol  

Deze afgelopen week hebben wij, omdat onze vaste kattenoppas niet beschikbaar was, voor het eerst onze 3 katten toevertrouwd aan de zorgen van Laurine Windhorst. Voordat wij op vakantie gingen was zij al komen kennismaken met ons en onze katten wat ons meteen al een vertrouwd gevoel gaf. Wij gingen dus met een gerust hart weg en ook tijdens de vakantie was het erg fijn dat zij ons dmv de app (met fotootjes en al) op de hoogte hield van reilen en zeilen van de katten thuis. Een van de drie katten had net voor ons vertrek een luchtwegontsteking gehad waardoor hij wat extra in de gaten gehouden moest worden en zeker goed moest eten omdat hij nogal was afgevallen. Ook wat dit betreft stelde Laurine ons gerust met oa.een expliciet fotootje voorzien van commentaar van ons gulzig etend ‘zorgenkindje’.?. Al met al zijn wij zeer tevreden over de toewijding waarmee Laurine zich over onze katten heeft ontfermd en wij raden een ieder die een goede, betrouwbare oppas met verstand van zaken zoekt voor zijn/ haar kat(ten) dan ook zeker aan eens met Laurine contact op te nemen!!

19 augustus 2019, Paco en Eline Vermeulen

Wij kwamen via een tip bij Laurine uit in onze zoektocht naar een geschikte vakantieoppas voor onze kat Bubbel. Na een prettige kennismaking (en goede voorbereiding dmv een vragenlijst) heeft Laurine zich tijdens onze zomervakantie van 2 weken over Bubbel ontfermd. Daarnaast ook over onze post, planten, etc. Af en toe een berichtje met foto via WhatsApp zodat wij gerust waren dat alles goed ging. Na thuiskomst een leuke kaart van Laurine. Alles bij elkaar zijn we dik tevreden en nemen en vertrouwen we bij volgende vakanties Bubbel met een gerust hart weer toe aan Laurine’s oppas.

Scroll to top